Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir. E-posta doğrulama bağlantısı alamazsanız spam klasörünü kontrol etmeyi unutmayın. Premium üye olmadan dosya indiremezsiniz. Sınav kazandıran dosyaları indirmek için Premium Üye olmalısınız.

Almanya'da Bir Kızla Tanışırken Kullanacağınız Cümleler

Can

Yönetici

Tanışma ve İlk Adım:​

• "Hallo, wie heißt du?" (Merhaba, adın ne?)
  • "Darf ich mich vorstellen? Ich heiße [Adınız]." (Kendimi tanıtabilir miyim? Benim adım [Adınız].)
  • "Kommst du aus Deutschland?" (Almanya'dan mı geliyorsun?)
  • "Ich habe dich hier gesehen und wollte einfach Hallo sagen." (Seni burada gördüm ve sadece merhaba demek istedim.)

İlgi Gösterme:​

• "Du hast ein wunderschönes Lächeln." (Çok güzel bir gülüşün var.)
  • "Deine Augen sind wirklich faszinierend." (Gözlerin gerçekten büyüleyici.)
  • "Du siehst heute wirklich toll aus." (Bugün gerçekten harika görünüyorsun.)
  • "Ich mag deinen Stil." (Tarzını beğendim.)

Sohbeti Derinleştirme:​

• "Was machst du gerne in deiner Freizeit?" (Boş zamanlarında neler yapmayı seversin?)
  • "Hast du einen Lieblingsort in dieser Stadt?" (Bu şehirde favori bir yerin var mı?)
  • "Welche Musik hörst du gerne?" (Hangi tür müzik dinlemeyi seversin?)
  • "Hast du Lust, mal zusammen einen Kaffee zu trinken?" (Bir gün birlikte kahve içmek ister misin?)

Nazik ve Samimi İfadeler:​

• "Es macht Spaß, mit dir zu reden." (Seninle konuşmak çok keyifli.)
  • "Ich finde dich wirklich sympathisch." (Seni gerçekten sempatik buluyorum.)
  • "Ich würde dich gerne besser kennenlernen." (Seni daha yakından tanımak isterim.)

Vedalaşma ve İletişim:​

• "Darf ich deine Nummer haben?" (Telefon numaranı alabilir miyim?)
  • "Vielleicht können wir uns bald wiedersehen?" (Belki yakında tekrar görüşebiliriz?)
  • "Es war schön, dich kennenzulernen." (Seninle tanışmak güzeldi.)
Bu cümleleri kullanırken samimi ve doğal olmaya özen gösterin. Ayrıca, karşınızdaki kişinin tepkilerini dikkatlice gözlemleyin ve saygılı bir şekilde iletişim kurun. 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir. E-posta doğrulama bağlantısı alamazsanız spam klasörünü kontrol etmeyi unutmayın. Premium üye olmadan dosya indiremezsiniz. Sınav kazandıran dosyaları indirmek için Premium Üye olmalısınız.

Geri