Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir. E-posta doğrulama bağlantısı alamazsanız spam klasörünü kontrol etmeyi unutmayın. Premium üye olmadan dosya indiremezsiniz. Sınav kazandıran dosyaları indirmek için Premium Üye olmalısınız.

A2 Goethe A2 Sprechen Teil 2 Temaları

Can

Yönetici
Goethe-Zertifikat A2 Sprechen Teil 2

Bu bölümde size ana konu içeren ve etrafında konu başlıkları olan bir kart veriliyor. Kısa ve net cümleler kurmanız isteniyor.

Bu bölüm sekiz puan getiriyor.

Bana ana konu internet çıktı. Etrafında alışveriş, chat, blog ve kaç saat internet kullanırsın tarzında şeyler yazıyordu. Ana temaya bağlı kalarak diğer başlıkları da içeren cümleler kurdum. Teklemedim, tak tak söyledim. Ekte indireceğiniz pdf dosyasını komple ezberlemiştim. Bana internet çıkınca aynısını ezberden söyledim. Dikkat çekmesin diye birkaç cümle de ekledim. :)

Aşağıdaki PDF dosyasında yer alan Goethe A2 Sprechen Teil 2 temalarını ezberleyin. Başka hiçbir şeye bakmanıza gerek yok. Bunlar standart temalar.

Doldurulmayan bölümlerden genel olarak çıkmıyor. Siz yine de o kısımları doldurup çalışabilirsiniz. Hatta boşlukları doldurdukça konuya yazın ben pdf dosyasını güncelleyeyim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
7 gün sonra A2 sınavım vardı. Benim için çok önemli bir dönüm noktası. Tam sevinmiştim güzel kaynaklar buldum diye... Sağlık olsun

7 gün sonra A2 sınavım vardı. Benim için çok önemli bir dönüm noktası. Tam sevinmiştim güzel kaynaklar buldum diye... Sağlık olsun
Premium üyelik sonrası istediğiniz içeriklere erişebilirsiniz. Hem sitemize destek olmuş olursunuz.

Aşağıdaki içerikler sizi sınavdan geçirir.

Kendimi maddi olarak çok zorlayarak premium üyelik aldım. Umarım bu yolda başarı sağlarım. Emeğinize teşekkürler.
Sitemize desteğiniz için teşekkürler. Size verdiğim kaynakları ezberlerseniz, rahatlıkla geçersiniz. Ben bu kaynaklarla geçtim.

Ayrıca A2 kelime listelerini de hızlıca çalışın.

Goethe-Zertifikat A2 Sprechen Teil 2

Bu bölümde size ana konu içeren ve etrafında konu başlıkları olan bir kart veriliyor. Kısa ve net cümleler kurmanız isteniyor.

Bu bölüm sekiz puan getiriyor.

Bana ana konu internet çıktı. Etrafında alışveriş, chat, blog ve kaç saat internet kullanırsın tarzında şeyler yazıyordu. Ana temaya bağlı kalarak diğer başlıkları da içeren cümleler kurdum. Teklemedim, tak tak söyledim. Ekte indireceğiniz pdf dosyasını komple ezberlemiştim. Bana internet çıkınca aynısını ezberden söyledim. Dikkat çekmesin diye birkaç cümle de ekledim. :)

Aşağıdaki PDF dosyasında yer alan Goethe A2 Sprechen Teil 2 temalarını ezberleyin. Başka hiçbir şeye bakmanıza gerek yok. Bunlar standart temalar.

Doldurulmayan bölümlerden genel olarak çıkmıyor. Siz yine de o kısımları doldurup çalışabilirsiniz. Hatta boşlukları doldurdukça konuya yazın ben pdf dosyasını güncelleyeyim.
Hocam emeğinize sağlık,
Çok güzel ve basit şekilde ele almissiniz, çok faydasini goreceğime eminim.

• Beğendim
Tepkiler: Can

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir. E-posta doğrulama bağlantısı alamazsanız spam klasörünü kontrol etmeyi unutmayın. Premium üye olmadan dosya indiremezsiniz. Sınav kazandıran dosyaları indirmek için Premium Üye olmalısınız.

Geri